Svenska emäklarna Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Kommanditbolag som heter Svenska emäklarna Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Svenska emäklarna Kommanditbolag i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-08-27 så har Svenska emäklarna Kommanditbolag varit registrerat. Idag är Svenska emäklarna Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Svenska emäklarna Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Djupsundsg. 29, 602 36, Norrköping. Vi ni istället prata med Svenska emäklarna Kommanditbolag så kan ni göra det på 070-2798386.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva fastighetsmäkleri. Konsultverksamhet inom försäljning och projektledning samt personaluthyrning i hälso och sjukvårdssektorn, medicinteknik och läkemedelsindustribranschen. Hantverks och entreprenadtjänster inom trädgård, mark och byggverksamhet. Äga och förvata lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Leif Patrik som är född 1974 och har titeln Komplementär, Eriksson, Zandra Margaretha som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Svenska emäklarna Kommanditbolag har 969729-0519 som sitt organisationsnummer.