3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag

Östergötlands län

Information

3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag finns. I Norrköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag har haft sedan 2007-10-11. 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Plankg. 12, 602 19, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-7855557.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag har idag 969729-0717 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag

Företaget skall bedriva hälsosatsningar med betoning på hälsoprofilbedömningar, föreläsningar, massage samt därmed förenlig verksamhet.

I 3F Förebyggande Friskvård & Förändring Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Franzén, Peter Sigfrid som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Rydberg, Michel Krister som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .