Linders Värderingskonsult

Östergötlands län

Information

Linders Värderingskonsult är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Linders Värderingskonsult finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linders Värderingskonsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Linders Värderingskonsult som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-11-11. Men sedan 1998-01-01 så har Linders Värderingskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linders Värderingskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-125668.

Norrköping arbetar för att bolag som Linders Värderingskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Linders Värderingskonsult. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Värdering av konst och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet. Handel med konst och antikviteter, guld, silver, äkta mattor, möbler, speglar, bronser.

Firmatecknare för Linders Värderingskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linders Värderingskonsult och det är följande personer, Linder, Karl Axel Börje som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Linders Värderingskonsult är 330201-XXXX.