Roland Olstorpe Läromedel

Östergötlands län

Information

400624-XXXX är organisationsnummer för bolaget Roland Olstorpe Läromedel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roland Olstorpe Läromedel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Roland Olstorpe Läromedel finns i.

Roland Olstorpe Läromedel har varit registrerat sedan 1989-03-31 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roland Olstorpe Läromedel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Roland Olstorpe Läromedel är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Roland Olstorpe Läromedel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roland Olstorpe Läromedel så kan ni göra det på telefon genom 011-102170 eller genom brev på följande adress:

Författande, tillverkning och försäljning av läromedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Roland Olstorpe Läromedel och det är Olstorpe, Sven Roland som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,