Hasselrots Text&Bild

Östergötlands län

Information

Utföra alla slag av fotograferingsuppdrag. arkivfotografera för framtida försäljning och utställningar. fotolaboratorie- tjänster. kurs- och informationsverksamhet inom trafiksäker- hets- och räddningstjänstarbete. reklam- och dekorations- arbeten. kurser och seminarier inom reklam, marknasföring och massmediaområdet. film- video- och ljudproduktion samt förlags- verksamhet inom fack- och skönlitteratur. begränsad reseverk- samhet främst vid arrangemang i samband med kursverksamheten. redaktionellt arbete och tidningsproduktion. utföra alla fotograferings- och filmuppdrag till kund för arkivering för framtida försäljning och utställning. digitala och analoga fotolaboratorietjänster. kurs- och informationsverksamhet i egen regi och för kunder. reklam- och dekorationsuppdrag. förlagsverksamhet med hemsidesproduktion. researrangemang. redaktionsarbete. konsult' mäklare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hasselrots Text&Bild vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Norrköping så är Hasselrots Text&Bild en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1989-06-30 så skapades Hasselrots Text&Bild och verksamheten är har ej F-skattsedel.

400810-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Hasselrots Text&Bild och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hasselrots Text&Bild så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hasselrots Text&Bild är Hasselrot, Pehr Allan som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .