SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM

Östergötlands län

Information

SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM är ett företag som finns i Norrköping. I SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmström, Synnöve Margareta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM på telefon 011-182935.

Att undervisa dels rent språkligt i franska d.v.s grammatik vokabulärer etc dels genom att ge kunskap rörande kultur, seder, bruk, traditioner i de fracofona länderna. Målgrupp är olika grupper inom näringslivet som kan behöva dels allmänna språk- kunskaper i franska dels mer specifika t ex affärsfranska, data- logi på franska etc.

Idag är SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM av bolagstypen Enskild firma.

SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-11 och SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM så är det följande:

SVE-FRA, svensk - fransk språkkonsult, Synnöve HOLMSTRÖM har 410309-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.