Vånga Massageterapi

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Vånga Massageterapi är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vånga Massageterapi är ett av dem. Statusen för Vånga Massageterapi är att Bolaget är aktivt.

Vånga Massageterapi är ett Enskild firma och skapades 1998-08-05. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vånga Massageterapi ska trivas.

Vånga Massageterapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massagebehandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vånga Massageterapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Vånga Massageterapi och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Vånga Massageterapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-30479.

.

De som är på något sätt har med Vånga Massageterapi är Davidsson, Beryl Anna Elisabeth som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vånga Massageterapi har 430129-XXXX som sitt organisationsnummer.