Firma Björn Högqvist Industrimontage

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Firma Björn Högqvist Industrimontage är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Firma Björn Högqvist Industrimontage är ett av dem. Statusen för Firma Björn Högqvist Industrimontage är att Bolaget är aktivt.

Firma Björn Högqvist Industrimontage är ett Enskild firma och skapades 1985-05-31. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Firma Björn Högqvist Industrimontage ska trivas.

Firma Björn Högqvist Industrimontage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Installationer och service i kemiskteknisk industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Björn Högqvist Industrimontage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Firma Björn Högqvist Industrimontage och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Firma Björn Högqvist Industrimontage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-101471.

.

De som är på något sätt har med Firma Björn Högqvist Industrimontage är Högqvist, Björn Uno som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Björn Högqvist Industrimontage har 431206-XXXX som sitt organisationsnummer.