Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping

Östergötlands län

Information

Konsulterande verksamhet inom maskin- och byggnadskonstruktion. Tekniska beräkningar, kalkyler, besiktningar, inspektioner och rådgivning. Produktutveckling, prototyptillverkning samt småskalig legotillverkning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping vars bolagstyp är Enskild firma.

I Norrköping så är Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1981-12-11 så skapades Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping och företaget är har F-skattsedel Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping har haft det sedan 2000-07-11.

Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-11

440730-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Norrköping.

Just nu är Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping så går det att nå dem via telefon på 0121-61004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Verkstadstekniska Ingenjörsbyrån i Norrköping är Ruderström, Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .