Östergötlands Serviceföretag

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Östergötlands Serviceföretag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Östergötlands Serviceföretag är ett av dem. Statusen för Östergötlands Serviceföretag är att Bolaget är aktivt.

Östergötlands Serviceföretag är ett Enskild firma och skapades 1999-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Östergötlands Serviceföretag ska trivas.

Östergötlands Serviceföretag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lokalvård i förskolor, skolor samt privata företag. Personalbemanning. Uthyrning av lokalvårdare till företag eller kommuner som har lokalvård i egen regi. Hemservice såsom städning i hem hos äldre och aktiva personer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östergötlands Serviceföretag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Östergötlands Serviceföretag och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Östergötlands Serviceföretag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-14244.

.

De som är på något sätt har med Östergötlands Serviceföretag är Huggert, Marie-Louise Gurti som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Östergötlands Serviceföretag har 440830-XXXX som sitt organisationsnummer.