EUROTECH Engineering

Östergötlands län

Information

450209-XXXX är organisationsnummer för bolaget EUROTECH Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EUROTECH Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som EUROTECH Engineering finns i.

EUROTECH Engineering har varit registrerat sedan 1988-01-29 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för EUROTECH Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EUROTECH Engineering är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för EUROTECH Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med EUROTECH Engineering så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet samt handel med teknisk utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med EUROTECH Engineering och det är Liedholm, Sven Olov Börje som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,