Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum är ett av dem. Statusen för Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum är att Bolaget är aktivt.

Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum är ett Enskild firma och skapades 2007-03-19. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bageri och butik med tillverkning av bröd, konditorivaror, smörgåsar, smörgåstårtor och sallader samt försäljning och servering av dessa.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum inte är momsregistrerat.

Idag är Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-141072.

.

De som är på något sätt har med Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum är Kindström, Tommy som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vårt Bageri och Kafeteria Ringdansen Centrum har 450702-XXXX som sitt organisationsnummer.