K-E FRODINS MÅLERI

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och K-E FRODINS MÅLERI är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K-E FRODINS MÅLERI är ett av dem. Statusen för K-E FRODINS MÅLERI är att Bolaget är aktivt.

K-E FRODINS MÅLERI är ett Enskild firma och skapades 1981-12-18. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K-E FRODINS MÅLERI ska trivas.

K-E FRODINS MÅLERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Måleri och tapetsering av lägenheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K-E FRODINS MÅLERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är K-E FRODINS MÅLERI och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med K-E FRODINS MÅLERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3728195.

.

De som är på något sätt har med K-E FRODINS MÅLERI är Frodin, Karl-Erik som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K-E FRODINS MÅLERI har 450725-XXXX som sitt organisationsnummer.