Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen

Östergötlands län

Information

Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen är en verksamhet som finns i Norrköping. I Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Christoffersen, Palle som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen på telefon 0125-32053.

Verkstadsrörelse.

Idag är Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen av bolagstypen Enskild firma.

Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen innehar ej F-skattsedel och Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen så är det följande:

Svenneby Motor & Smidesverkstad Christoffersen har 450818-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.