Fa Enarz Kranlyft

Östergötlands län

Information

451111-XXXX är organisationsnummer för företaget Fa Enarz Kranlyft. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fa Enarz Kranlyft är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Fa Enarz Kranlyft finns i.

Fa Enarz Kranlyft har varit registrerat sedan 1999-11-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fa Enarz Kranlyft så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fa Enarz Kranlyft är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Fa Enarz Kranlyft är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fa Enarz Kranlyft så kan ni göra det på telefon genom 011-60766 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet med kranlyft samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fa Enarz Kranlyft och det är Jonsson, Per Enar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,