Centrum Ledning Rolf Stenqvist

Östergötlands län

Information

470924-XXXX är organisationsnummer för företaget Centrum Ledning Rolf Stenqvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centrum Ledning Rolf Stenqvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Centrum Ledning Rolf Stenqvist finns i.

Centrum Ledning Rolf Stenqvist har varit registrerat sedan 1996-11-28 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Centrum Ledning Rolf Stenqvist så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Centrum Ledning Rolf Stenqvist är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Centrum Ledning Rolf Stenqvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Centrum Ledning Rolf Stenqvist så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, kommersiell och teknisk förvaltning, uthyrning av lokaler, marknadsföring till hyresvärdar, butikskedjor, företagareföreningar och enskilda butiker.

Det finns olika personer som har en koppling med Centrum Ledning Rolf Stenqvist och det är Stenqvist, Karl Rolf Lennart som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,