K. Karlsson Byggkonsult

Östergötlands län

Information

K. Karlsson Byggkonsult hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där K. Karlsson Byggkonsult finns. I Norrköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. K. Karlsson Byggkonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket K. Karlsson Byggkonsult har haft sedan 2001-08-20. K. Karlsson Byggkonsult har funnits sedan och 2001-09-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till K. Karlsson Byggkonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-105091.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

K. Karlsson Byggkonsult har idag 480323-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för K. Karlsson Byggkonsult

Byggkonsultverksamhet, byggentreprenadverksamhet. Taxirörelse.

I K. Karlsson Byggkonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Gustav Krister som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .