Golvfirma A. Borgström

Östergötlands län

Information

Golvfirma A. Borgström hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Golvfirma A. Borgström finns. I Norrköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Golvfirma A. Borgström tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Golvfirma A. Borgström har haft sedan 2006-11-09. Golvfirma A. Borgström har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Golvfirma A. Borgström så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6111750.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Golvfirma A. Borgström har idag 480420-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Golvfirma A. Borgström

Golvarbeten, inredningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Golvfirma A. Borgström så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgström, Anders Per Olof som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .