Chiropraktor Rickard Szczepanski

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Chiropraktor Rickard Szczepanski är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Chiropraktor Rickard Szczepanski är ett av dem. Statusen för Chiropraktor Rickard Szczepanski är att Bolaget är aktivt.

Chiropraktor Rickard Szczepanski är ett Enskild firma och skapades 1989-03-03. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Chiropraktor Rickard Szczepanski ska trivas.

Chiropraktor Rickard Szczepanski är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Chiropraktik och massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chiropraktor Rickard Szczepanski inte är momsregistrerat.

Idag är Chiropraktor Rickard Szczepanski och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Chiropraktor Rickard Szczepanski så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-187881.

.

De som är på något sätt har med Chiropraktor Rickard Szczepanski är Szczepanski, Richard som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Chiropraktor Rickard Szczepanski har 490114-XXXX som sitt organisationsnummer.