ebro design

Östergötlands län

Information

490414-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ebro design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ebro design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som ebro design finns i.

ebro design har varit registrerat sedan 2004-09-14 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för ebro design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

ebro design är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för ebro design är följande:

Vill ni komma i kontakt med ebro design så kan ni göra det på telefon genom 011-137635 eller genom brev på följande adress:

Silverdesign. Försäljning av smycken. Kurser i stresshantering.

Det finns olika personer som har en koppling med ebro design och det är Broman, Ewa Eréne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,