Diana Karlssons Hantverk

Östergötlands län

Information

Diana Karlssons Hantverk hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Diana Karlssons Hantverk finns. I Norrköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Diana Karlssons Hantverk tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Diana Karlssons Hantverk har haft sedan 2001-06-06. Diana Karlssons Hantverk har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Diana Karlssons Hantverk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-132081.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Diana Karlssons Hantverk har idag 500825-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Diana Karlssons Hantverk

Hantverk - keramik och handvävda alster.

I Diana Karlssons Hantverk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Anita Diana Elisabet som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .