BD KONSULT

Östergötlands län

Information

510806-XXXX är organisationsnummer för bolaget BD KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BD KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som BD KONSULT finns i.

BD KONSULT har varit registrerat sedan 1993-08-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BD KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BD KONSULT är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för BD KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med BD KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 0125-30245 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom bygg- och elektronikområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med BD KONSULT och det är Danielsson, Karl Bengt Reinhold som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,