J.K.R VVS Analys

Östergötlands län

Information

520306-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J.K.R VVS Analys. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.K.R VVS Analys är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som J.K.R VVS Analys finns i.

J.K.R VVS Analys har varit registrerat sedan 2003-01-20 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för J.K.R VVS Analys så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

J.K.R VVS Analys är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för J.K.R VVS Analys är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.K.R VVS Analys så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

VVS arbeten med tyngdpunkt på ekonomisk drift för uppvärmning av fastigheter, utbyte av reglersystem, injustering av värme och bentilation samt service av dit o.

Det finns olika personer som har en koppling med J.K.R VVS Analys och det är Larsson, Jan Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,