Smedstorps Industri o Fastighetsservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Smedstorps Industri o Fastighetsservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Smedstorps Industri o Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för Smedstorps Industri o Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

Smedstorps Industri o Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 1988-07-15. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Smedstorps Industri o Fastighetsservice ska trivas.

Smedstorps Industri o Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnads- och industrismide, maskinreparationer samt fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smedstorps Industri o Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Smedstorps Industri o Fastighetsservice och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Smedstorps Industri o Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5561395.

.

De som är på något sätt har med Smedstorps Industri o Fastighetsservice är Hörbom, Kent Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Smedstorps Industri o Fastighetsservice har 520914-XXXX som sitt organisationsnummer.