Radontjänst i Östergötland

Östergötlands län

Information

530516-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Radontjänst i Östergötland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Radontjänst i Östergötland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Radontjänst i Östergötland finns i.

Radontjänst i Östergötland har varit registrerat sedan 2006-11-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Radontjänst i Östergötland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

Radontjänst i Östergötland är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Radontjänst i Östergötland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Radontjänst i Östergötland så kan ni göra det på telefon genom 011-284009 eller genom brev på följande adress:

Företaget erbjuder radonmätningar och konsultverksamhet när det gäller radonsanering av byggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med Radontjänst i Östergötland och det är Lycke, Daag Lennart som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,