Norrköpings Bilservice Tomas Andersson

Östergötlands län

Information

531206-XXXX är organisationsnummer för bolaget Norrköpings Bilservice Tomas Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrköpings Bilservice Tomas Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Norrköpings Bilservice Tomas Andersson finns i.

Norrköpings Bilservice Tomas Andersson har varit registrerat sedan 1993-06-16 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrköpings Bilservice Tomas Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Norrköpings Bilservice Tomas Andersson är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Norrköpings Bilservice Tomas Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrköpings Bilservice Tomas Andersson så kan ni göra det på telefon genom 011-184508 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrköpings Bilservice Tomas Andersson och det är Andersson, Nils Tomas som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,