Bretschbarrie Travel and Tours

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Enskild firma som heter Bretschbarrie Travel and Tours. Det finns flera företag som liknar Bretschbarrie Travel and Tours i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bretschbarrie Travel and Tours är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-12 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-04-24 så har Bretschbarrie Travel and Tours varit registrerat och sedan 2007-04-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bretschbarrie Travel and Tours och det finns fler företag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Bretschbarrie Travel and Tours så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bretschbarrie Travel and Tours så kan ni göra det på 076-8726478.

Förmedling av biljetter till resanden till och från Sverige, lokala resor, pass- och visumansökningar, individ- familje- och gruppresor, semester- och affärsresor och reseförsäkringar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Barrientos Bretschneider, Mildred L som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bretschbarrie Travel and Tours har 550129-XXXX som sitt organisationsnummer.