Uwe-Verken Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Uwe-Verken Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Uwe-Verken Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Uwe-Verken Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Uwe-Verken Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1935-07-12. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Uwe-Verken Aktiebolag ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra klimatsystem för fordon, fartyg och därtill närstående produkter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uwe-Verken Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Uwe-Verken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Uwe-Verken Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-248800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Uwe-Verken Aktiebolag är Ahlenbäck, Per Erling som är född 1957 och har titeln VD, Ahlenbäck, Per Erling som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunneberg, Clas Ragnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Anna Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Lars Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Uwe-Verken Aktiebolag har 556034-3138 som sitt organisationsnummer.