Wilson PENGEN AB

Östergötlands län

Information

Wilson PENGEN AB är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Wilson PENGEN AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wilson PENGEN AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Wilson PENGEN AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1938-02-28. Men sedan 2007-07-30 så har Wilson PENGEN AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Allév. 11, 269 36, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wilson PENGEN AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7435300.

Norrköping arbetar för att bolag som Wilson PENGEN AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wilson PENGEN AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget bedriver verksamhet med konsultationer inom ekonomi marknadsföring och fastighetsförvaltning, handel med värdepapper för egen räkning, handel med fast egendom samt handel med lös egendom inom fastighetstillbehör, byggnadsvård samt antikviteter kuriosa.

Firmatecknare för Wilson PENGEN AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wilson PENGEN AB och det är följande personer, Wilson, Gert Henry Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilson, Anne Charlotte Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wilson PENGEN AB är 556037-0040.