Colmec Däckservice AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning samt förvaltning av egna och hyrda fastigheter och inventarier företrädesvis till däckverkstäder inom den koncern där Colmec Holding är moderbolag eller till intresseföretag inom samma koncern. Dessutom ska bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Colmec Däckservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Colmec Däckservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1939-01-21 så skapades Colmec Däckservice AB och bolaget är har F-skattsedel Colmec Däckservice AB har haft det sedan 1994-01-01.

Colmec Däckservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-23

556037-9744 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är Colmec Däckservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Colmec Däckservice AB så går det att nå dem via telefon på 011-134030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sahlin, Sören Bengt Oskar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Colmec Däckservice AB är Eckerström, Peter Roland som är född 1957 och har titeln VD, Sahlin, Sören Bengt Oskar som är född 1946 och har titeln Extern vice VD, Eckerström, Peter Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eckerström, Carina Marie-Louise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .