Fransson & Son Industriplast Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Fransson & Son Industriplast Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Fransson & Son Industriplast Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fransson & Son Industriplast Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fransson & Son Industriplast Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1953-09-23. Men sedan 1974-01-01 så har Fransson & Son Industriplast Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Zinkg. 4, 602 23, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fransson & Son Industriplast Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-311470.

Norrköping arbetar för att företag som Fransson & Son Industriplast Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fransson & Son Industriplast Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av svetsade konstruktioner i plastmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fransson & Son Industriplast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Fransson, Roland Ingemar -Fransson, Sture Ingmar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fransson & Son Industriplast Aktiebolag och det är följande personer, Fransson, Roland Ingemar som är född 1954 och har titeln VD, Fransson, Roland Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Sture Ingmar som är född 1931 och har titeln Suppleant, Svensson, Susanne Ingegerd som är född 1967 och har titeln Revisor, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fransson & Son Industriplast Aktiebolag är 556058-4996.