Zetterbloms Bil Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Zetterbloms Bil Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrköping. I Zetterbloms Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zetterblom, Lars Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterblom, Lars Gunnar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Joelsson, Bernth Ingemar som är född 1939 och har titeln Revisor, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionshuset Planeten som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Zetterbloms Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Zetterbloms Bil Aktiebolag på telefon 011-100440.

Bolaget skall bedriva handels- och reparationsrörelse i bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

Idag är Zetterbloms Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Zetterbloms Bil Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Zetterbloms Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Zetterbloms Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zetterbloms Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Zetterbloms Bil Aktiebolag har 556060-2905 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.