Förvaltningsaktiebolaget Constructor

Östergötlands län

Information

556061-5014 är organisationsnummer för bolaget Förvaltningsaktiebolaget Constructor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förvaltningsaktiebolaget Constructor är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Förvaltningsaktiebolaget Constructor finns i.

Förvaltningsaktiebolaget Constructor har varit registrerat sedan 1955-05-31 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Förvaltningsaktiebolaget Constructor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Förvaltningsaktiebolaget Constructor är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Förvaltningsaktiebolaget Constructor är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ståhl, Henry Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget Constructor så kan ni göra det på telefon genom 011-129420 eller genom brev på följande adress:
Lindöv. 5, 602 28, Norrköping

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fastigheter, värdepapper och övrig lös egendom, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Förvaltningsaktiebolaget Constructor och det är Ståhl, Henry Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundblad, Bert Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlund, Karl Johan Michael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Mats Bernt som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor