Noss Invest AB

Östergötlands län

Information

Noss Invest AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Noss Invest AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Noss Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Noss Invest AB har haft sedan 2006-09-21. Noss Invest AB har funnits sedan och 2007-02-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Noss Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ingelstag. 1, 602 41, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-231560.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Noss Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Noss Invest AB har idag 556064-5326 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Noss Invest AB

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmedförenlig verksamhet.

I Noss Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikdahl, Jon som är född 1949 och har titeln VD, Wikdahl, Jon som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikdahl, Björn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mangs, Git som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.