NTM Fastigheter AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och NTM Fastigheter AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och NTM Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för NTM Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

NTM Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1960-01-08. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som NTM Fastigheter AB ska trivas.

NTM Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva radioutsändningsverksamhet, tidningsutgivningsverksamhet,tryckeriverksamhet och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NTM Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är NTM Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med NTM Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-280000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Foss, Ulf Lennart Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med NTM Fastigheter AB är Foss, Ulf Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Sören Emanuel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

NTM Fastigheter AB har 556070-6953 som sitt organisationsnummer.