Österströms Rederi Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva rederirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Österströms Rederi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Österströms Rederi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1960-09-07 så skapades Österströms Rederi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Österströms Rederi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Österströms Rederi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556073-3767 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrköping.

Just nu är Österströms Rederi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Österströms Rederi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-196200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Österström, Percy Allan Firman tecknas i förening av -Lind, Per John -Schlyter, Maria Eva Linnéa Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 2 suppleanter.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Österströms Rederi Aktiebolag är Lind, Per John som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Schlyter, Maria Eva Linnéa som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Österström, Percy Allan som är född 1950 och har titeln VD, Österström, Percy Allan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugen, Baard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jansson, Mats Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotFinne, Carl Petter som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Österström, David Percy som är född 1978 och har titeln Suppleant, Larsson, Eivor Inga-Lill som är född 1946 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.