Galba AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Galba AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Galba AB är ett av dem. Statusen för Galba AB är att Bolaget är aktivt.

Galba AB är ett Aktiebolag och skapades 1962-06-12. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Galba AB ska trivas.

Galba AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsult- verksamhet inom företagsorganisatoriska frågor, konsultverksamhet inom ekonomi, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Galba AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Galba AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Galba AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7100797.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Galba AB är Hasselbom, Johan Ulf Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselbom, Jarl Lennart som är född 1938 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Galba AB har 556083-1983 som sitt organisationsnummer.