Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrköping. I Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kamsén, Ingvar Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kamsén, Inger Majvor som är född 1941 och har titeln Suppleant, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisor, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag på telefon 011-166606.

Bolaget skall driva tvätterirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tvätt-Shopen i Norrköping Aktiebolag har 556120-0212 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.