KIBA AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montage av köksinredningar och inglasningspartier för balkonger samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KIBA AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är KIBA AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1969-02-26 så skapades KIBA AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

KIBA AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556123-9723 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är KIBA AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med KIBA AB så går det att nå dem via telefon på 070-9400950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom KIBA AB är Kennethsson, Per Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, .