Owes Trafik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Owes Trafik Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I Owes Trafik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Horndahl, Rut Ing-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Anders Leif Owe som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Leif Ove som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Horndahl, Svante Ivarsson som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Owes Trafik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Owes Trafik Aktiebolag på telefon 011-133100.

Bolaget skall bedriva transportrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Owes Trafik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Owes Trafik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Owes Trafik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Owes Trafik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Owes Trafik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Owes Trafik Aktiebolag har 556130-5615 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.