Gunnar Svenssons Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Gunnar Svenssons Förvaltnings AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Gunnar Svenssons Förvaltnings AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Gunnar Svenssons Förvaltnings AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556134-1321.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-170075 alternativt besöka eller skicka post till Gunnar Svenssons Förvaltnings AB på följande adress Moa Martinsons g. 32, 603 78, Norrköping.

Gunnar Svenssons Förvaltnings AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gunnar Svenssons Förvaltnings AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson Hultberg, Lars Olof Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant , Svensson, Karl Johan Bertil som är född 1966 och har titeln Suppleant , Svensson, Per Erik Gunnar som är född 1963 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, in- och utlåningsverksamhet av kapital dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditmarknadsbolag, ävensom idka annan därmed förenlig verkamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.