Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-02 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1970-09-21 så har Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag varit registrerat. Idag är Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kristinelugnsg. 3, 602 23, Norrköping. Vi ni istället prata med Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag så kan ni göra det på 011-104400.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skärande specialverktyg och detaljer för verkstadsindustrin, handel med aktier och andra värdepapper, äga och förvalta aktier i andra rörelsedrivande och fastighetsförvaltande bolag, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kasa, John Istvan som är född 1957 och har titeln VD, Kasa, John Istvan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kasa, Inger Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skärande Verktyg i Östergötland Aktiebolag har 556139-2423 som sitt organisationsnummer.