G:sons Budbilar AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva budbilsverksamhet samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G:sons Budbilar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är G:sons Budbilar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1970-11-09 så skapades G:sons Budbilar AB och bolaget är har F-skattsedel G:sons Budbilar AB har haft det sedan 1994-01-01.

G:sons Budbilar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556140-8815 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är G:sons Budbilar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med G:sons Budbilar AB så går det att nå dem via telefon på 011-180510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom G:sons Budbilar AB är Gunnarsson, Leif Bo Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brååt, Gunnar Tobias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Gunnar Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Tage som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .