Carl O. Gromer Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Carl O. Gromer Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Carl O. Gromer Aktiebolag i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Carl O. Gromer Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1972-02-24 så har Carl O. Gromer Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Carl O. Gromer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Carl O. Gromer Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bocksprånget 37, 603 65, Norrköping. Vi ni istället prata med Carl O. Gromer Aktiebolag så kan ni göra det på 011-312200.

Bolaget skall i egen regi eller genom dotterbolag bedriva tillverkning och försäljning av förpackningsmaterial, import och export av varor för förpackningsändamål, konsultverksamhet rörande internationell handel med varor samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gromer, Carl-Oswald Sixten som är född 1936 och har titeln VD, Gromer, Carl-Oswald Sixten som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Gromer, Kerstin Anna som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gromer, Per Wilhelm som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Stig Mats Gustaf som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gromer, Carl-Oswald Sixten -Gromer, Kerstin Anna .

Carl O. Gromer Aktiebolag har 556159-1685 som sitt organisationsnummer.