Content On Demand Scandinavia AB

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Content On Demand Scandinavia AB. Det finns flera verksamheter som liknar Content On Demand Scandinavia AB i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1972-11-15 så har Content On Demand Scandinavia AB varit registrerat. Idag är Content On Demand Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Content On Demand Scandinavia AB så kan man gör det genom att posta ett brev till S:t Persgatan 19, 601 86, Norrköping. Vi ni istället prata med Content On Demand Scandinavia AB så kan ni göra det på 073-3777231.

Bolaget skall utveckla produkter, innehåll och tjänster för bredbandsmarknaden i Sverige och Norden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Dag Einar som är född 1951 och har titeln Extern VD, Olsson, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln Extern vice VD, Hedrén, Anna Elisabeth Charlotte som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alexandersson, Mats Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lange, Thomas Bertil Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodhe, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln SuppleantThulin, Göran Karl Fredrik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bengtsson, Dag Einar -Hedrén, Anna Elisabeth Charlotte Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Content On Demand Scandinavia AB har 556172-0235 som sitt organisationsnummer.