Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva hästuppfödning och ridutbildning samt därtill hörande tävlingsverksamhet ävensom konsultverksamhet avseende egendomsadministration och fastighetsskötsel jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1974-06-27 så skapades Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB och verksamheten är har F-skattsedel Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB har haft det sedan 1994-01-01.

Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556187-6474 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB så går det att nå dem via telefon på 011-127000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -externa firmatecknaren -Lundbäck, Hans Olof -Lundbäck, Lars Gustav

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rid- och fritidsaktiebolaget RIDAB är Lundbäck, Helena Birgitta som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Lundbäck, Hans Olof som är född 1945 och har titeln VD, Lundbäck, Hans Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Lars Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Solveig Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln RevisorKraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .