TROPICARIUM Aktiebolag

Östergötlands län

Information

TROPICARIUM Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I TROPICARIUM Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Farkasdi, Karoly som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Farkasdi, Karoly Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Farkasdi, Margit som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TROPICARIUM Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TROPICARIUM Aktiebolag på telefon 011-395250.

Bolaget skall bedriva export och import samt försäljnng av zoo- artiklar, växter och levande djur och utställningsmaterial, tillika anordna utställningar med ovanstående material jämte härmed förenlig verksamhet.

Idag är TROPICARIUM Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TROPICARIUM Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TROPICARIUM Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TROPICARIUM Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TROPICARIUM Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Farkasdi, Karoly -Farkasdi, Karoly Stefan

TROPICARIUM Aktiebolag har 556189-8205 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.