Låssmeden i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva låssmedsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Låssmeden i Norrköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Låssmeden i Norrköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1976-07-13 så skapades Låssmeden i Norrköping AB och företaget är har F-skattsedel Låssmeden i Norrköping AB har haft det sedan 1994-01-01.

Låssmeden i Norrköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556192-6691 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrköping.

Just nu är Låssmeden i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Låssmeden i Norrköping AB så går det att nå dem via telefon på 011-211060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Låssmeden i Norrköping AB är Alkehed, Jan Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Alkehed, Bror Gösta Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.