Scandinavian Chain Supplier AB

Östergötlands län

Information

556194-4140 är organisationsnummer för verksamheten Scandinavian Chain Supplier AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Chain Supplier AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Scandinavian Chain Supplier AB finns i.

Scandinavian Chain Supplier AB har varit registrerat sedan 1976-12-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Chain Supplier AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Scandinavian Chain Supplier AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandinavian Chain Supplier AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Björn Gunnar -Nilsson, Stefan

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Chain Supplier AB så kan ni göra det på telefon genom 011-197040 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av utrustning och maskiner till skogsbruk och lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Chain Supplier AB och det är Nilsson, Stefan som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jönsson, Björn Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jiande, Zhao som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lilleseth, Knut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,