Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1977-12-06 så har Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag så kan ni göra det på 011-58800.

Bolaget skall driva industriplåtslageri samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Axelsson, Stig Börje som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Magnus Nils Erik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Plåtexperten i Skärblacka Aktiebolag har 556195-9734 som sitt organisationsnummer.